kerstarrangementen

Kerstarrangement FotoGlossy

Kerst is de periode in het jaar waarin we tijd doorbrengen met familie en vriendinnen. Ook bij FotoGlossy maken we er in de fotostudio een gezellige tijd van. Samen met jullie veranderen we de studio in een kerststudio en maken we foto’s die we verwerken in kerstkaarten en/of nieuwjaarskaarten. Super leuk om deze kaarten op te sturen naar vrienden en familie!

Wil je meer weten over ons kerstarrangement? Vul dan ons contact formulier op onze website in of bel direct met onze studio op 030-2270620.

Een kerststudio, hoe ziet dat er uit? We hebben verschillende mogelijkheden om de studio aan te kleden voor jullie fotoshoot. Zo kunnen we sneeuw maken in de studio waarbij we gebruik maken van een witte achtergrond. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld de studio aankleden met kerstbomen en kerstballen. Hebben jullie zelf andere ideeën? Dan horen we deze graag.

Naast de fotoshoot is er een mogelijkheid een visagiste te boeken. Glitters, witte make up, mooie rode lippen, alles is mogenlijk. Kiezen jullie voor een kerstgala look? Dan kiezen we natuurlijk voor avond make up zoals smokey eyes en opgestoken kapsels.

Naast de fotoshoot verzorgen we natuurlijk de kerst carols en wanneer jullie dat leuk vinden chocolademelk met slagroom, glühwein, oliebollen etc. Ook is er een mogelijkheid om zelf eten en drinken mee te nemen.

Het kerstarrangement is te boeken vanaf 10 personen. De fotograaf selecteert de beste foto’s van de shoot en bewerkt deze. De foto’s ontvangen jullie digitaal. Daarnaast ontvang iedereen standaard vijf kerstkaarten. Wanneer jullie meer kerstkaarten willen kunnen jullie deze natuurlijk bijbestellen.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze kerstaanbiedingen? Neem dan contact met ons op via 030-2270620 of vul ons contactformulier in!

Kerstarrangement