Jordy Gomez werd snel beroemd met zijn serie foto’s waarvan “Laatste Avondmaal” of “Last Supper” er een van was. Naakte vrouwen en Jesus in het midden.

laatste avondmaal fotoshoot

Het is een prachtige metafoor voor een vrijgezellendag activitiet want natuurlijk gaat de vrijgezel ook een heel nieuw leven tegemoet. Tijd om dat nog eens te vieren met een leuke fotoshoot. Jesus vergeten we gewoon even en nu is het gewoon de meiden gezellig bij elkaar.

Hoe wij dat doen zie je hieronder. Het kan eigenlijk op elke locatie. Heb je zelf props? Dat mag uiteraard maar  wij nemen zowiezo een uitgebreid arsenaal mee zoals mee kandelaars, champagneglazen, veel soorten fruit, veertjes, maskertjes en meer.

Wil je meer info? Vul dan hiernaast het formulier in of bel ons op 06-54362331.

 

Wanneer de vrijgezellendag dan eindelijk daar is en jullie naar de studio komen voor “Het laatste avondmaal” dan mag je natuurlijk gebruik maken van de visagieruimte met mooie spiegels en lampen. Daarnaast hebben we een glaasje bubbels voor je klaarstaan en (afhankelijk welke studio) is er koffie en thee.

We doen er alles aan om de vrijgezellendag activiteit tot een succes te maken.

De vrijgezellendag fotoshoot kan je boeken in Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Eventueel mogelijk op een eigen locatie afhankelijk van afmetingen en of er een grote tafel aanwezig is.