Vrijgezellen idee fotoshoot Scheveningen
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Met de lente in aantocht ben je op zoek naar leuke ideeën voor het vrijgezellenuitje van je vriendin. Maar wat en waar?

Bij Fotoglossy geven we je graag tips hoe je een succesvol vrijgezellenuitje organiseert. Door de jaren heen hebben we honderden vrijgezellenuitjes verzorgd!

Wil je graag de gratis inspiratie folder met leuke tips en ideeën voor een geslaagd vrijgezellenuitje? Vul dan hier rechts je gegevens en je krijgt de folder direct gratis in je mailbox:

Scheveningen is altijd een goed idee voor een vrijgezellenuitje want overdag zijn er genoeg leuke activiteiten en ‘s-avonds kan je gezellig stappen in Scheveningen en Den Haag. Daarnaast is Den Haag een zeer betaalbare stad als het gaat om budget overnachtingen.

Fotoglossy geeft de leuke shoots in Scheveningen op het strand bij een van de leukste Beachclubs op het Zwarte Pad. Als de zon net even wat minder schijnt kunnen we altijd binnen verder shooten.

Maar dat is het niet het enige natuurlijk. Bij Fotoglossy maken we het van de fotoshoot die je boekt een ware belevenis. Compleet met een welkomsdrankje gaan we iedereen enthousiast maken over het thema. Of het nu de Ibiza Shoot is of een Shoot met Glossy, het gaat ook om het entertainment. Onze fotografen weten altijd weer een goeie sfeer te creëren.

Ben nieuwsgierig hoe we deze lente jouw vrijgezellenuitje in Scheveningen tot een onvergetelijk succes maken? Neem dan snel contact op met de studio op 06-54362331 of stuur direct een Whatsapp bericht hier.

[wdi_feed id=”2″]

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]