Fotoshoots vrijgezellenuitje

Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Welkom op onze website en wat leuk dat je meer over FotoGlossy wilt weten.

FotoGlossy organiseert sinds 2011 fotoshoots voor vrijgezellen- en vriendinnenuitjes. Elk jaar beleven we veel leuke, gezellige en mooie momenten met verschillende groepen vrouwen en jonge meiden. Met veel passie en enthousiasme zetten we elke vrouw mooi op de foto en dat is natuurlijk het leukst om samen te doen met je vriendinnen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen die deelneemt aan onze fotoshoots een leuke dag beleeft, zich op haar gemak voelt en een mooie fotorapportage ontvangt van haarzelf en haar vriendinnen. Bij FotoGlossy maken we van elke fotoshoot een feestje en zetten we iedereen en vooral de vrijgezel in het zonnetje.

Daarnaast zet we jullie vriendin die gaat trouwen extra in het zonnetje op haar speciale dag. De fotoshoots organiseren we samen met een ervaren en deskundige team van fotografen en visagistes.

FotoGlossy quotation
Elke fotoshoot is maatwerk omdat iedere groep uniek is en dat maakt onze persoonlijke aanpak zo belangrijk. Ik vind het heel mooi om te zien hoe onze visagistes met aandacht elke vrouw opmaken en hoe onze fotografen met zorg elk model fotograferen.  Het geeft zoveel energie om aan het eind van de dag van iedere vrouw weer mooie foto’s te zien. Foto’s maken we bij FotoGlossy samen.
– Denise

 

Waarom FotoGlossy?

FotoGlossy heeft een groot netwerk wat het mogelijk maakt om je fotoshoot dichtbij huis te organiseren of juist in een andere plaats in Nederland. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een fotoshoots boeken in Den Haag, Den Bosch, Utrecht en Rotterdam. Maar ook andere steden zijn mogelijk, we denken altijd met je mee.

Daarnaast hebben we een persoonlijke aanpak en nemen we de organisatie van de fotoshoot voor je uit handen. Alles is bij ons bespreekbaar, de fotoshoot, de visagie, het thema. Maar ook hapjes en drankjes op locatie, reserveringen voor restaurants etc.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Contact

Tel: 0613266433
Mailinfo@fotoglossy.nl

Whatapp: klik hier

0 Shares