3 leuke fotoshoot bedrijfsuitjes.

Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit?

Al meer dan 8 jaar organiseren we het fotoshoot bedrijfsuitje met jouw team of afdeling en de camera als middelpunt. Onze missie is dan ook om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Linkedin foto fun shoot (vanaf 24,50 p/p)

Hoe krijg je nu die leuke foto op Linkedin? Die ene vakantiefoto nog een beetje bijknippen dat die palmboom er nét afvalt? Nee natuurlijk niet! Boek de Linkedin foto fun shoot!

Ik of een van onze andere fotografen komt gewoon langs op kantoor met alle apparatuur zoals flitsers en enkele leuke achtergronden. Ik maak van iedereen een Linkedin TOP foto. Dat kan in zwart-wit, kleur, casual business, hip business en nog veel meer poses zodat iedereen een echt “persoonlijke” foto heeft.

Dat is nog niet alles want iedereen krijgt ook een “smoelenboek” van de hele afdeling op een leuke manier vormgegeven. Leuk voor aan de muur of als wallpaper 🙂

Meer informatie? Klik hier.

Bedrijfsuitje “Making a Magazine” programma. (vanaf 49,50 p/p)


In groepen gaan we aan de slag om invulling te geven aan jullie eigen magazine. We gaan verhalen verzamelen, schieten er beelden bij en natuurlijk komen er ook paar fashion, lifestyle en misschien wel product foto’s in. Jullie zijn de redactie dus jullie bepalen wat erin komt.

Dit magazine is ontzettend leuk om te maken maar ook erg leuk om uit te delen aan klanten en relaties. Een kijkje in de keuken.

Bekijk hier een “Making of” en download hier een voorbeeld Magazine.

Voor iedereen is er een rol weggelegd. Fotograaf, lichtassistent, model, dresser, redacteur, reporter, copywriter, making of filmer en meer. Iedereen heeft zijn of haar handen vol tijdens deze leuke workshop.

Wil je deze workshop combineren met bijvoorbeeld TV commercial maken of Movie trailer maken dan kan dat ook. Kijk voor alle TV gerelateerde concepten op onze site Teamfilm.nl

Check hier de voorbeelden.

Deze workshop is overal in Nederland te boeken. Bij jou op het bedrijf of op een leuke buitenlocatie in de stad of op het strand.

Kom je er niet uit? Ik help je graag bij het vinden van een leuke locatie voor deze workshop.

Vele tevreden klanten zoals TomTom, Ministerie van Justitie, Ministerie van Financiën, Nutreco, Malmberg en vele anderen!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de folder in je mailbox.

Making Of.

De Glamour fotoshoot voor bedrijven

(vanaf 39,50 p/p)

Nee deze fotoshoot is niet alleen maar voor dames, ook de heren zullen dit als een geweldig bedrijfsuitje ervaren.

Het mooie is dat dit een activiteit is waar je later nog wat aan hebt, prachtige foto’s namelijk! Mooi om in te lijsten in het bedrijf op te hangen.

Maar hoe ziet zo’n dagje fotoshoot er eigenlijk uit?

Je komt bij ons in de studio in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag of Scheveningen (beach club). We beginnen met bubbels want dat hoort er nu eenmaal bij. Dan ga ik ons team voorstellen. Fotograaf (dat ben ik:)) de visagiste(s) en natuurlijk de stylist.

Meer informatie? Stuur een e-mail of bel direct met de studio op 06-54362331.

Afhankelijk van het fotoshoot thema wat we samen gekozen hebben gaan we iedereen mooi aankleden en de dames opmaken. Natuurlijk gezellig met leuk muziekje op de achtergrond. Onze studio staat erom bekend dat het altijd gezellig is.

Dan gaan we shooten. Individueel, met groepjes en natuurlijk met de hele groep.

Wat krijg je?

Iedereen krijgt in ieder geval 1 foto die door onze retoucher helemaal wordt bewerkt alsof je zo uit Hollywood komt. En natuurlijk doen we hetzelfde voor de groepsfoto. Wil je nog meer foto’s bewerkt hebben dan kan dat natuurlijk.

City tour fotoshoot!


Het leukste teamuitje van Nederland. We combineren een stadstoer in Den Bosch, Den Haag of Utrecht met een leuke fotoshoot! Met als resultaat een mooi online magazine! Bekijk hier het voorbeeld voor de gemeente Heerlen.

In het oude stadscentrum van Den Bosch kan je dit teamuitje boeken met een rondvaart door de binnendieze. Na de bootrit gaan we te voet verder en zullen we jullie allerlei leuke en interessante plekjes laten zien.

Onze fotograaf zal tijdens de wandeling niet alleen leuke dingen over Den Bosch vertellen maar ook volgens een leuk script foto’s maken van jullie. In groepjes maar ook individueel.

In Den Haag en Utrecht gaan we uiteraard ook lekker wandelen door de mooie oude centra.

Voor een leuk bedrijfsuitje wat voor iedereen leuk is boek je deze stadswandeling met fotoshoot.

Meer informatie? Stuur een e-mail of bel direct met de studio op 06-54362331.

Voor hoeveel personen?

Dit leuke teamuitje fotoshoot kun je boeken vanaf 10 personen tot maximaal 100 personen. Voor grotere groepen maken we subgroepjes van maximaal 15 personen waarbij iedere groep een eigen fotograaf /groepsleider krijgt.

Kosten?

Deze fotoshoot in de binnenstad boek je al vanaf 39,50 per persoon.

( In een aantal steden hebben we ook de “Green Screen Experience” Superleuk en uniek)

Iedereen krijgt in ieder geval 1 foto die door onze retoucher helemaal wordt bewerkt alsof je zo uit Hollywood komt. En natuurlijk doen we hetzelfde voor de groepsfoto. Wil je nog meer foto’s bewerkt hebben dan kan dat natuurlijk.

Direct meer weten? Bel met de studio op 06-54362331 of vul het formulier hier aan de zijkant in.

0 Shares