Vrijgezellenfeest fotoshoot thema

Een vrijgezellenfeest vier je maar één keer. Met een fotoshoot, bubbels, mooie foto’s en een eigen glossy beleeft de toekomstige bruid een onvergetelijke dag.

Fotoshoot als activiteit vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is een speciale dag voor de aanstaande bruid en haar vrienden en vriendinnen. Het vieren dat je gaat trouwen is een bijzonder moment. Er zijn veel verschillende vrijgezellenfeest activiteiten en vrijgezellen ideeën.

 

Wij organiseren sinds 2011 een vrijgezellenfeest voor vrouwen. We bieden een professionele fotoshoot waarbij we jullie en zeker de bruid 2 tot 2,5 uur in de spotlights zetten.

Leuke uitjes scheveningen

Origineel vrijgezellenfeest vrouwen

Jullie fotoshoot wordt op maat gemaakt. We bespreken wat jullie belangrijk vinden aan de fotoshoot. Daarnaast bespreken we of en welk thema jullie aan de fotoshoot willen toevoegen. Ook bespreken we op welke manier jullie de foto’s willen laten nabewerken.

fotoshoot idee

Glossy magazine

Wanneer er ook een glossy wordt gemaakt met de foto’s van de fotoshoot schrijft iedereen die op de dag aanwezig is een persoonlijk stukje voor de aanstaande bruid. De tekst en de foto’s voegen we dan samen in een op maat gemaakte glossy.

vrijgezellenuitje Den Bosch

Deze onvergetelijke dag vastleggen in jullie eigen glossy magazine?

Vraag vrijblijvend informatie aan

10 Tips vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is leuk maar ook een uitdaging. FotoGlossy geeft je 10 tips waarmee je het vrijgezellenfeest voor de toekomstige bruid een groot succes kunt maken. Lees snel verder door te klikken op onderstaande button.

10 tips om succesvol een vrijgezellenfeest te organiseren

Wat is een vrijgezellenfeest?

Wat is een vrijgezellenfeest nou eigenlijk? Een vrijgezellenfeest wordt vaak georganiseerd door één of meerdere vriendinnen van de aanstaande bruid. Vroeger was de traditie om dit feest op de vooravond van de bruiloft te vieren. Nog één keer genieten van “het vrijgezellen bestaan” voordat de aanstaande bruid in het huwelijksbootje stapt.

Tegenwoordig zien we dat het vrijgezellenfeest niet meer op de vooravond van de huwelijksdag wordt gevierd. Vaak wordt het vrijgezellenfeest één maand tot één week voor de bruiloft gevierd zodat iedereen helemaal fris op de bruiloft kan verschijnen.

Contact

Tel: 0613266433
Mailinfo@fotoglossy.nl

Whatapp: klik hier

1 Shares