fotoshoot marcel

Fotoshoots Den Bosch

Voor het leukste vrijgezellenuitje! (39,95)

Vier jullie vriendinnendag of vrijgezellenfeest in het mooie Brabant en kom naar Den Bosch. Naast een mooie fotostudio zijn er verschillende leuke locaties in Den Bosch voor fotoshoots.

We beginnen altijd met een gezellige kennismaking met een drankje en wat versnaperingen. Wanneer je voor de studio gekozen hebt dan kan iedereen beginnen met make-up en verkleden. Wie het eerst klaar kan kan direct de studio in met de fotograaf. Dan worden de individuele en groepsfoto’s gemaakt.

Kies je voor de buiten shoot dan gaan we met de hele groep het leuke centrum van Den Bosch in en poseren we op mooie plekjes alleen maar ook in groepjes. Ook maken we enkele mooie groepsfoto’s waar iedereen op staat. Denk aan het bordes op het stadhuis, langs het binnenwater de “Dieze” en nog veel meer.

Tijdens de buiten shoot zal jullie fotograaf je ook naar een gezellig terras brengen waar we even een drankje kunnen doen.

Wil je meer info? Stuur dan een Whatsapp berichtje.Klik hier.

Vrijgezellenuitje idee
Fotoglossy-1
Vrijgezellenuitje
MRP-porto-9

we hebben een superleuke en vooral gezellig middag gehad

Bel de studio voor meer informatie en mogelijkheden, we staan je graag te woord! Dagelijks van 9.30 tot 20.00 uur. 06-54362331

Thema’s voor jouw fotoshoot?

Een thema kiezen is altijd lastig en je wil natuurlijk iets iets kiezen wat voor iedereen leuk is. Wat ik meestal adviseer is om allemaal kleding in een bepaalde kleur en look mee te nemen en dan de bruid juist de contrast kleuren te laten dragen. Denk bijvoorbeeld aan allemaal witte kleding en de bruid dan iets in roze. Maar dat kan je helemaal zelf beslissen.

We helpen je graag om een leuk thema te bedenken. De foto hiernaast bijvoorbeeld is in “20’s” thema. Iedereen krijgt ook minimaal 1 foto die professioneel bewerkt is door onze retoucher. Check het voor en na 🙂

Meer info? Stuur een Whatsapp bericht door hier te klikken.

retoucheren
Thema fotoshoot

Gezellig eten in Den Bosch

Maar het aller leukste van Den Bosch is natuurlijk de Brabantse gezelligheid en daarbij horen eten en drankjes. In Den Bosch zijn veel verschillen cafés waar jullie lekker kunnen borrelen, je vindt ze op de markt, op de Uilenburg en aan de Parade.

Lekker eten kan in het culunaire straatje dat de korte putstraat heet. Hier vind je verschillende restaurants waar elke avond gezellig gegeten wordt. Het is aan te raden van te voren te reserveren als jullie hier willen eten.

Vrijgezellenfeest idee

Bereikbaarheid Den Bosch

Den Bosch is goed te bereiken met de auto en het openbaarvervoer. De auto kun je makkelijk parkeren in de parkeergarage sint jan. 

Vrijgezellenuitje

FotoGlossy Fotoshoots kun je ook boeken in Scheveningen, Den Haag en Utrecht. Check hieronder 🙂

vrijgezellenuitje scheveningen

Fotoshoots

Boek een Silver shoot, Gold shoot of Glossy shoot. Een leuke middag voor de camera, bubbels, hapjes en…

uitjes in den haag

Scheveningen Den Haag

Boek je fotoshoot op het strand of het bruisende Den Haag.  Lees snel verder..

Fotoshoot activiteit Rotterdam

Utrecht

Boek je fotoshoot in het centraal gelegen Utrecht. Lees snel verder wat het mooie Utrecht te bieden heeft…

10 Shares