MRP-porto-1-4

Fotoshoots in Scheveningen.

Een leuke beach shoot op het strand? Dat wil natuurlijk iedereen. Het wordt pas echt leuk met een goeie voorbereiding met een leuk thema. Samen gaan we een fantastische shoot neerzetten.

Wordt je thema Ibiza? Of mooie zwoele zomerplaatjes met ondergaande zon? Samen gaan we kijken wat je nodig hebt om dit een succes te maken.

We werken met een aantal beach clubs in Scheveningen waar we rustig kunnen omkleden en de spullen kunnen achterlaten. Heb jij er ook zo’n zin in?

Bohemian style fotoshoot

Wil je direct vrijblijvend meer info? Stuur ons dan een Whatsapp door op onderstaande plaatje te klikken.

MRP-porto-4

Eten en stappen in Scheveningen

Als jullie de middag en/of avond voort willen zetten aan het strand zijn hier ook verschillende leuke mogelijkheden. Op het zwartepad zijn diverse leuke strandtenten waar je gezellig kunt eten en cocktails kunt drinken. Reserveer wel van te voren als je op een zonnedag gaat. In de zomer zijn er elk weekend verschillende strandfeesten, de leukste feestjes vindt je vaak bij strandtenten als Indigo en Whoosa.

fotoshoot vrijgezellenfeest

Fotoshoot uitjes in Den Haag

Den Haag is het politiek centrum van Nederland en heeft een rijke geschiedenis. Dit zie je terug in de architectuur en de verschillende historische gebouwen zoals het binnenhof, de passage en noordeinde. Dichtbij deze mooie gebouwen hebben we een leuke fotostudio. De ideale locatie om daarna gelijk Den Haag zelf in te gaan.

Fotoshoot

Eten en stappen in Den Haag

Ook kent Den Haag verschillende leuke plekken op een hapje te eten of te gaan stappen. Rondom de markt zijn verschillende restaurants waar het extra gezellig is op het terras in de zomer. Daarnaast vindt je verschillende restaurants rondom het Haagse bluf, de denneweg en de oude molenstraat. Wil je liever aziatisch eten? Dan is chinatown een beleving, hier vindt je verschillende straatjes vol met aziatische restaurantjes.

vrijgezellenfeest idee Den Haag

Bereikbaarheid Den Haag en Scheveningen

Den Haag en Scheveningen zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer. Het treinstation ligt midden in het centrum van Den Haag. In de zomer raden we wel aan om met het openbaarvervoer te komen in verband met files.

Vrijgezellenuitje strand scheveningen

Wil je meer weten over fotoshoot uitjes in Den Haag of Scheveningen? Vul dan onderstaande formulier in.

FotoGlossy Fotoshoots kun je ook boeken in Den Bosch en Utrecht.

Vrijgezellenfeest idee

Fotoshoots

Boek een Silver shoot, Gold shoot, of Glossy shoot. Een middag voor de camera met bubbels, een hapje, en…

Fotoshoot Den Haag

Den Bosch

Boek je fotoshoot in het gezellige Den Bosch. Lees snel verder wat Den Bosch te bieden heeft..

Fotoshoot activiteit Rotterdam

Utrecht

Boek je fotoshoot in het centraal gelegen Utrecht. Lees snel verder wat het mooie Utrecht te bieden heeft…

0 Shares