Fotoshoot uitjes Utrecht

Vier jullie vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje in het centraal gelegen en mooie Utrecht. We bieden fotoshoot uitjes aan op locaties in en rondom Utrecht. We hebben een mooie studio in het centrum van Utrecht maar we kunnen natuurlijk ook de shoot in de mooie binnenstad doen. Er zijn meer dan genoeg mooie shoot locaties.

Wil je meer info over de mogelijkheden in Utrecht? Stuur dan een Whatsapp berichtje.Klik hier.

Zo kenmerkt Utrecht zich door de kleine knussen grachten die extra leuk zijn als setting voor een fotoshoot. Daarnaast hebben we twee leuke fotostudios in het centrum van Utrecht en in Houten.

Vrijgezellenuitje

Borrelen in Utrecht

Utrecht is een bruisende studentenstad die alles biedt om van jullie fotoshoot uitjes Utrecht een succes te maken. In de zomer kunnen jullie de dag voortzetten op één van de vele terrassen op het leukste plein van Utrecht “de Neude” of aan de authentieke oude gracht. Daarnaast staat Utrecht bekend om haar vele kroegen waar jullie een gezellige borrel kunnen drinken.

Als jullie de dag voort willen zetten met Belgische biertjes dan is cafe Olivier een echte aanrader. Hier kunnen jullie eventueel ook eten. Meer een wijn fan en opzoek naar een leuke wijn bar? Bezoek dan cafe lefebvre of cafe VinVin.

Vrijgezellenuitje Den Bosch

Gezellig eten in Utrecht

Ook kent Utrecht veel straatjes waar jullie hippe en gezellige restaurants kunnen vinden. Zo zijn de eetgelegenheden in de zakkendragerssteeg en de drieharingstraat echt aanraders om gezellig met elkaar te gaan eten. Daarnaast zijn er veel restaurants rondom de oude gracht en het plein de Neude. Kijk even op de website van IENS voor eventuele leuke aanbiedingen. Om zeker te zijn van een tafel raden we aan om een restaurant van te voren te reserveren.

Utrecht wat te doen

Uit in Utrecht?

Steel de show met jullie mooie outfit, make up en kapsels na de fotoshoot! Dansen tot in de late uurtjes met verschillende DJ’s, een mooi concert of een leuk event. Tivoli Vredenburg biedt elke dag een ander programme, bekijk de agenda van Tivoli Vredenburg. Zetten jullie de avond liever voort in een Utrechtse kroeg, dan zijn Janskerkhof en het ledigerf de plekken waar jullie heen moeten!

Uit in Utrecht

Bereikbaarheid

Naast dat er veel leuke eet- en uitgaansgelegenheden zijn in Utrecht, ligt de stad heel centraal. De stad is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt midden in het centrum van Utrecht. Wanneer jullie met de auto komen kunnen jullie de auto parkeren onder het station of in de parkeergarage Paardenveld.

Fotoshoot

Wil je meer weten over fotoshoot uitjes Utrecht? Vul dan onderstaande formulier in.

FotoGlossy Fotoshoots kun je ook boeken in Scheveningen, Den Haag en Den Bosch.

Fotoshoot Den Haag

Den Bosch

Boek je fotoshoot in het gezellige Den Bosch. Lees snel verder wat Den Bosch te bieden heeft..

uitjes in den haag

Scheveningen Den Haag

Boek je fotoshoot op het strand of het bruisende Den Haag.  Lees snel verder..

vriendinnenuitje Utrecht

Fotoshoots

Boek een Silver shoot, Gold shoot of Glossy shoot. Een leuke middag voor de camera, bubbels, hapjes en…

0 Shares