Videoclip maken als vrijgezellendag activiteit?

Ben je op zoek naar een leuke vrijgezellen activiteit? Kom dan een leuke videoclip maken! Al vele vrijgezellendag groepen zijn jou voorgeweest en hebben een onvergetelijke middag ervaren.

Je kan kiezen uit vele soorten clips en het nummer dat bepaal jij helemaal zelf natuurlijk. Zoals bijvoorbeeld hieronder waarbij we een jaren 20 videoclip gemaakt hebben.

Videoclip maken is bij ons inclusief alle materiaal zoals kleding, props en alle apparatuur. In principe maken we op de dag zelf het hele script maar we kunnen natuurlijk samen al wel het een en ander voorbereiden.

Meer informatie? Bel met de studio 085-1304595 of stuur een mail naar info@fotoglossy.nl

Silver shoot

39,95

Een gezellige middag in de studio, fotoshoot, hapje, bubbels en…

vrijgezellenuitje Den Bosch

Glossy shoot

59,50

Een onvergetelijke middag in de fotostudio met visagie en een magazine

Thema fotoshoot

Gold shoot

59,50

Een glamour middag in de studio met visagie, hapje, bubbels en…

Fotostudio of locatie?

Lees wat het verschil is tussen een shoot in de fotostudio en een fotoshoot op locatie.

Fotostudio

FotoGlossy staat sinds 2011 met verschillende groepen vriendinnen en vrouwen in de studio. We bieden fotoshoots in de fotostudio aan maar ook op locatie. De fotostudio is een ruimte waar geen daglicht binnen komt. Zo kan de fotograaf zelf de belichting bepalen. De achtergrond is van papier in verschillende kleuren, afhankelijk van het thema en de voorkeur van de groep.

Fotoshoot FotoGlossy

Fotoshoots op locatie

Vaak doen we de fotoshoot buiten waarbij we dus wel gebruik maken van het daglicht. Omdat daglicht voor een shoot het best is in de ochtend of in de namiddag (wanneer de zon lager staat) hebben deze tijdstippen onze voorkeur.

Een locatie geeft direct een sfeer en setting voor een fotoshoot, dit raden we dan ook vaak aan als jullie met een thema willen werken. Hierbij moeten we natuurlijk wel rekening houden met het weer. Mocht het weer het niet toelaten verplaatsen we de fotoshoot naar de fotostudio.

MRP-porto-9

Fotoshoot idee delen met vriendinnen?

Ontvang onze brochure in je mail

Contact

Tel: 0613266433
Mailinfo@fotoglossy.nl

Whatapp: klik hier

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? Kijk dan op ZAPPtv.nl

326 Shares