Bruidsjurken trends

Bruidsjurken trends 2018

Susil’s bruidsatelier geeft je een klein inkijkje in de bruidsjurken trends van 2018.

Elk jaar staat er voor Susil’s bruidsatelier een inspirerende en interessante beurs op het programma; De Interbride te Dusseldorf. Van 27 mei t/m 30 mei 2017 stonden veel leveranciers op het gebied van trouwmode op deze internationale beurs. De nieuwste bruidsjurken trends voor 2018 werden tijdens deze inspirerende beurs gepresenteerd in twee grote hallen. Op sommige dagen zijn er fashionshows zodat wij van Susil’s bruidsatelier, onder andere inkoper van bruidsmode, de jurken goed kunnen zien wanneer ze gedragen worden.

Opvallend in 2018 is dat de strapless japonnen in de minderheid geraken. Zo zag je een aantal jaren geleden veelal blote schouders in de trouwmode magazines. In 2018 zijn de schouders meer bedekt. De materialen voor 2018 zijn veelal jurken van prachtige kantsoorten gecombineerd met tule. Kleur is vrijwel niet in beeld en als er een kleur is dan is het beige of blush gecombineerd met ivoor. De vrouwelijke vormen worden wat meer benadrukt; zo zien we in 2018 weer meer trouwjurken met slanke silhouetten.

Susil’s bruidsatelier, bruidsmodezaak, houdt rekening met de nieuwste bruidsjurken trends, maar vindt het persoonlijk ook uitdagend om bruiden te helpen die opzoek zijn naar een trouwjurk die net iets anders is. Op basis hiervan stellen wij onze collectie samen. Wij hebben in alle stijlen diverse modellen zodat de bruid een ruime keuze heeft. Omdat we een eigen naaiatelier hebben restylen we ook japonnen. Wil je het net anders, wij proberen de bruid door middel van diverse materialen zo goed mogelijk te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier geven we de bruid een goede indruk van haar en onze ideeën. Wij hebben alle accessoires in onze salon zodat we het totaalplaatje kunnen verwezenlijken. Soms kan een kleine aanpassing net het verschil teweeg brengen waar de bruid naar op zoek is. We denken graag mee met de wensen van elke bruid en besteden aan iedereen alle tijd en aandacht zodat de bruid kan stralen op haar trouwdag.

Wij organiseren zelf ook diverse events en bezoeken regelmatig bruidsbeurzen zodat we alvast kennis kunnen maken met toekomstige bruiden.
Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over ons: www.susilsbruidsatelier.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.

Het uitzoeken van een trouwjurk is bij ons al een feestje!

Graag tot ziens,
Gerda en Susan

Fotoshoot vrijgezellenuitje putten