Vriendinnendag
[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Samen jullie vrienschap vieren met een leuk uitje? Met een fotoshoot, bubbels, mooie foto’s en een eigen glossy beleven jullie een onvergetelijke vriendinnendag.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]

Fotoshoot, dagje weg met vriendinnen

Een dagje weg met vriendinnen, je zussen en/of je moeder om te genieten van een leuke dag samen. Vriendschappen zijn bijzonder en waardevol. Het is fijn om vriendinnen, zussen en moeders te hebben die je kennen en waar je graag een dagje weg mee wilt gaan.

Speciaal voor dit soort dagen bieden we fotoshoots voor een vriendinnendag of vriendinnenuitje. We verzorgen een fotoshoot met de mensen die veel voor jou betekenen waarbij we iedereen in het zonnetje zetten. Daarnaast ontvang je een fotorapportage als herinnering aan deze dag.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”49″ img_size=”300×300″ alignment=”center”][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” add_button=”bottom” btn_title=”Kies je fotoshoot” btn_color=”vista-blue” btn_align=”center” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ffotoglossy.nl%2Ffotoshoots%2F|||”]

Welke fotoshoot kies jij? Silver shootGold shoot of Glossy shoot?

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Glossy maken tijdens vriendinnendag

Vriendschappen kunnen al heel lang duren of net begonnen zijn. Jullie kennen elkaar van de studie, sportclub, via de school van jullie kinderen, etc. Elke vriendschap kent mooie ervaringen, herinneringen en interesses die jullie met elkaar delen.

Naast een fotoshoot in de fotostudio of op locatie kunnen we met jullie samen een glossy maken waarin we deze herinneringen vastleggen. Zo kun je na de fotoshoot de foto’s die gemaakt zijn terug zien in een full color magazine waar jullie eigen verhalen instaan.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_single_image image=”3287″ img_size=”300×350″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_cta h2=”” add_button=”bottom” btn_title=”Boek Glossy shoot” btn_color=”vista-blue” btn_align=”center” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ffotoglossy.nl%2Fglossy-maken%2F|||”]

Deze onvergetelijke dag vastleggen in jullie eigen glossy magazine?

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_cta h2=”Contact”]

Tel: 0613266433
Mailinfo@fotoglossy.nl

Whatapp: klik hier

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]