Vrijgezellendag activiteit strand

De eerste mooie dagen hebben weer gehad en natuurlijk denk je dan aan het strand als je nu net toevallig een vrijgezellendag activiteit aan het organiseren bent. Je bent met een groep meiden en je wil iets actiefs doen maar ook tijd hebben om gezellig te kletsen en een glaasje te drinken.

Zoek niet verder want dat is een fotoshoot op het strand écht iets voor jullie. We geven de fotoshoots op het strand in Scheveningen, Noordwijk, Katwijk, Bloemendaal en ja, zelfs op de stranden van Zeeland. Eigenlijk kan het dus overal op het strand want we komen gewoon naar je toe!

Maar hoe pak je dat nu verder aan? Allereerst vul je hier rechts je gegevens in en dan wordt je binnen een dag door ons gebeld. Aan de hand van een uitgebreide checklist gaan wij dan jouw dag samenstellen zodat iedereen uit jouw groep een topdag gaat beleven. Na meer dan 10 jaar organiseren van vrijgezellenuitjes door heel Nederland hebben we heel wat ervaring op gebouwd hoe je leuk vrijgezellenuitje organiseert. We delen de kennis graag!

Ben je heel nieuwsgierig dan kan je ook direct met de studio bellen op 06-13266433, we zijn elke dag geopend tot 20.00 uur.