Vrijgezellenuitje voor in de winter?

Ook in de winter gaan er mensen trouwen en daar kan een leuk vrijgezellenuitje natuurlijk niet bij ontbreken. Maar wat is nu een leuke creatieve activiteit voor een groep meiden?

Bij FotoGlossy hebben we daar het perfecte programma voor. Gezellig in een van onze warme fotostudio’s verzorgen we een leuke fotoshoot waarbij het natuurlijk niet zal ontbreken aan een hapje en een drankje.

Wil je direct meer weten? Vul dan hier rechts het contactformulier in of bel met de studio op: 030-2270620

Een fotoshoot bij FotoGlossy, voor wie is dat nu eigenlijk en wat kunnen we verwachten? De fotoshoot is er voor iedereen. Je hoeft geen fotomodel te zijn om leuk op de foto te staan. Daarnaast zorgen onze fotografen ervoor dat iedereen op haar gemak is, daarnaast is het voor ons het belangrijkst dat iedereen een leuke middag heeft.

Terug naar het vrijgezellenuitje winter. We houden ervan om een leuk thema te verbinden aan de shoot. In de winter hebben we natuurlijk de kerstdagen weer (bijna) voor de deur staan. Een leuke kerstshoot met bijpassende kleding en aankleding is altijd leuk. Daarnaast kunnen jullie de foto’s elk jaar weer gebruiken als kerstkaart!

Mocht het in een uitzonderlijk geval buiten sneeuwen of sneeuw liggen dan kunnen we ook buiten shooten maar als dat niet het geval is, dan maken we gewoon sneeuw in de studio, nét echt!

Dit zijn zo maar een paar ideeën en we zijn altijd benieuwd naar jullie ideeën want samen creëren we altijd iets unieks.

Groepen vanaf 10 personen zijn welkom in onze studio in Houten. Ben je met minder dan kan dat vaak ook in overleg.

Vul hier aan de rechterzijde het contactformulier in voor vrijblijvende info en speciale aanbiedingen die gelden in de winter. Of bel direct met de studio op : 030-2270620.